Voetreflex massage 

In de voet zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen en ieder lichaamsdeel. Een voetmassage heeft een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie waardoor blokkades in het hele lichaam worden opgeheven. 

 

45 min = 40 € 

 

Baby- en Kindermassage 

Met een kindermassage kunnen veel voorkomende klachten opgelost worden bv. reflux, krampjes, huilbaby, slecht slapen, oorpijn,...  Deze massage werkt via de energiebanen. De kindjes worden rustig en tegelijkertijd ontspannen en energiek.

 

45 min = 40€

Massages

Ontspanningsmassage 

Deze massage is een heerlijke lichaamsmassage die je mentaal en fysiek tot rust brengt.  Door de rustige strijkingen en bewegingen worden de spanningen die zich vastzetten losgewerkt. 60 min = 50 €
75 min = 65 €

Hotstone massage 

Bij deze massage wordt de ontspanningsmassage gecombineerd met warme basaltstenen.  De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren waardoor uw spieren ontspannen en nog een betere doorbloeding verkrijgen.

 

60 min = 55 €
75 min = 70 €

Cupping Massage

De cups worden op de huid geplaatst en vacuüm getrokken, hierdoor komt het onderhuids bindweefsel omhoog waardoor de doorbloeding sterk toeneemt en de afvalstoffen worden afgevoerd. Doordat de verklevingen in het bindweefsel loskomen door de cups, nemen klachten sterk af.  Ook wordt deze massage gebruikt bij een herstel na het sporten.

 

60 min = 50 €